De voorbereidingen van de bouw van Park de Beeck in Bergen zijn van start gegaan. Op het voormalige BSV-terrein aan de Oudtburghweg zijn hekken geplaatst en wordt groen rond het clubgebouw verwijderd. Er zit asbest in de golfplaten op het dak en in de kozijnen van het gebouw. Deze worden donderdag en vrijdag verwijderd. Asbestsaneerders zijn in witte pakken in de weer.

Op de oude sportaccommodatie verrijst straks een compleet nieuwe woonwijk. Een duurzame, groen en waterrijke wijk met 42 huizen en vijf woongebouwen met totaal 110 appartementen. Totaal 32 woningen komen te koop te staan voor maximaal 400.000 euro. Kennemer Wonen zal 76 woningen woningen sociaal verhuren en 44 appartementen in de middenhuur. Het hoogste appartementencomplex komt zo ver mogelijk van de bestaande bebouwing af. (tekst gaat verder onder de afbeelding)

Het ontwerp voor Park de Beeck (beeld: Kennemer Wonen)


Hoge bomen moeten de biodiversiteit stimuleren en hittestress tegengaan. De woningen worden nul-op-de-meter. De sociale woningen krijgen warmtepompen en geen gasaansluiting, en op platte daken komen zonnepanelen. De gemeente zoekt nog uit of er op de centrale parkeerplaats zonnepanelen kunnen komen, in combinatie met laadpalen.  (foto: gemeente Bergen)
Pin It
Bekeken: 613x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/