De gemeenteraad van Heiloo heeft unaniem een negatieve zienswijze afgegeven op de begrotingswijzing 2023 van de Werkorganisatie BUCH. Dit tegen het advies van het college van B&W in. De organisatie heeft aanzienlijke gaten in de begroting, en wil graag dat de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo die dicht. De Heilooër raad wil eerst dat de werkorganisatie haar financiële zaakjes beter op orde krijgt.

Via de negatieve zienswijze voor de BUCH, uit de gemeenteraad zorgen over het ontbreken van een duidelijke en gerichte aanpak voor de huidige problemen en die van de middellange termijn. De raad verlangt van de BUCH voor 20 oktober een plan van aanpak, zodat deze mee kan worden genomen bij de vaststelling van de gemeentelijke begrotingen voor 2024.

Werkorganisatie BUCH voorziet in de voortgangrapportage voor 2023 een negatief resultaat van 2,7 miljoen euro. De nieuwe CAO zorgt kost de werkorganisatie 1,4 miljoen euro extra. Verder gaat er 0,9 miljoen (extra) op aan eerder genomen besluiten, waaronder bijvoorbeeld de beheersmaatregelen sociaal domein. Vanaf 2023 zorgen deze besluiten voor een structureel tekort van 0,7 miljoen euro.
Pin It
Bekeken: 621x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/