Klare taal en voor niemand te missen: midden in Bergen hangt een grote banner met een boodschap. "Door één bezwaar, nog geen woning klaar" - een niet mis te verstane verwijzing naar de bezwaarprocedure tegen de nieuwbouw op het dorpsplein van Bergen. Daar zouden appartementen moeten verrijzen, maar voorlopig komt er in dit stukje Bergen niet één woning bij.

Achter de actie zit aannemer Bot Bouw, die juist staat te popelen om aan het woningbouwproject in het hart van Bergen te beginnen. "De woningnood is enorm groot", legt Sander Verschoor van Bot Bouw uit aan Duinstreek Centraal. "De tekorten lopen alleen maar verder op. Door één bezwaar..." De ergernis is duidelijk groot bij het aannemersbedrijf. "Elke woning helpt."

In het centrum van Bergen moeten 29 appartementen verrijzen. (beeld: Bot Bouw)


In eerste instantie had Bot Bouw er goede hoop in dat er met een goed gesprek wel wat kou uit de lucht kon worden genomen. "We hebben echt heel veel vertrouwen in het plan, dit past volledig binnen de kaders. Het is zo zonde dat het stilligt." Maar de bezwaarmaker houdt vast aan de geuite kritiek op het plan. "Daar zat geen beweging in", zegt Verschoor hierover. En dat terwijl het wat hem betreft toch ook een kwestie van rekening met elkaar houden is: "Ieder heeft een maatschappelijke verantwoordelijkheid."

De protestactie brengt het onderwerp nu opnieuw onder ieders aandacht. Het leeft wel, merkt Verschoor. "Ik kreeg al een reactie", vertelt Verschoor. "Iemand die wilde weten waar we het doek hadden laten maken. 'Ik wil ook zo'n doek', zei 'ie."
Pin It
Bekeken: 858x
https://www.jf3.co.id/slot-mahjong-ways/ http://digilib.polman-babel.ac.id/slot-demo-pgsoft/ http://bituo.boalemokab.go.id/slot-luar-negeri/ http://blf.hukum.ub.ac.id/slot-demo/ https://www.klubkelapagading.com/slot-server-luar/ https://www.thespringsclubserpong.com/slot-mahjong/ https://e-resources.perpusnas.go.id/writable/akun-slot-demo/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ http://www.rocfpm.com/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://147.139.208.239/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://108.136.59.223/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/