Op de ringweg van Alkmaar is een auto over de kop geslagen. Dat gebeurde donderdagmiddag op de kruising bij ijsbaan De Meent. Daar is ook de afslag naar Egmond. Bij het ongeluk vielen zeker twee gewonden. Er was veel schade en het verkeer ondervond veel hinder.

Volgens getuigen ter plaatse ging het mis bij het wisselen van rijstrook. Twee auto's klapten daardoor op elkaar en één ervan kwam op zijn kop terecht. Zowel de bestuurder als de bijrijder van de auto die op zijn kop terecht kwam zijn door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

Twee rijstroken werd afgesloten voor onderzoek, met veel verkeershinder tot gevolg. Het gaat om de weghelft met de richtingen Bergen, Koedijk en Den Helder. De betrokken auto's moesten door een berger worden weggehaald.
Pin It
Bekeken: 3354x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/