Een automobiliste is vrijdag door een buurtbus aangereden op het Binnenhof in Bergen. De vrouw liep pijn aan haar nek op en is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurster reed rond 11:30 uur vanaf de Breelaan het Binnenhof op en werd daarbij te laat gezien door de chauffeur van de buurtbus, met botsing tot gevolg. Wat er precies mis ging is niet duidelijk. Naast dat de vrouw nekklachten opliep raakten de auto en de buurtbus behoorlijk beschadigd. Ook waren ze in elkaar gehaakt. Een monteur van Connexxion heeft de voertuigen bevrijd.

Het stuk Breelaan en het Binnenhof waren enige tijd afgesloten voor verkeer.
Pin It
Bekeken: 860x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/