Onder het motto 'Kunst aan Zee' biedt Het Zeehuis kunstenaars de mogelijkheid om hun werk te exposeren. Telkens wordt twee maanden lang werk van een kunstenaar getoond in de hal van het natuurvriendenhuis. Vanaf woensdag 30 augustus is schilderwerk te zien van Martine Ansingh uit Schoorl.

Martine Ansingh (1965) is geboren en getogen in Bussum, maar woont alweer 20 jaar in Schoorl en heeft daar ook haar atelier. Ze laat zich inspireren door haar omgeving en dan met name de duinen. Ook beelden, geuren en mensen in haar omgeving probeert ze om te zetten in haar werk. Dikwijls maakt ze eerst foto's voordat ze echt aan het slag gaat. Martine schildert veelal met acrylverf, maar de laatste tijd gebruikt ze steeds vaker druktechnieken met basiskleuren in haar werk.

De expositie in Het Zeehuis loopt tot en met dinsdag 31 oktober. Daarna is weer een andere kunstenaar aan de beurt.
Pin It
Bekeken: 996x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/