Gemeente Bergen is van plan om in 2025 de verkeerslichten op het kruispunt bij de Albert Heijn in Egmond aan den Hoef te vervangen en gaat daarom verkeersonderzoek verrichten. Tussen 28 augustus en 18 september worden de verkeersstromen ter analyse met camera's vastgelegd.

De verkeerslichten op de kruising waar de (Nieuwe) Egmonderstraatweg, Heilooër Zeeweg en de Tijdverdrijfslaan op elkaar aansluiten zijn aan het einde van hun levensduur, meldt gemeente Bergen. Om een weloverwogen beslissing te maken over de toekomst van het kruispunt, worden de verkeersstromen geanalyseerd. De camera’s waarmee dit wordt gedaan worden bevestigd aan bomen, verkeersborden en lantaarnpalen en hebben een eigen energiebron.

De cameratellingen voldoen aan de AVG- en overige privacywetgeving, verzekert de gemeente. Mensen en kentekens van voertuigen zijn niet herkenbaar. De beelden zijn alleen voor intern gebruik en worden na het onderzoek verwijderd. Het is nog niet duidelijk wanneer de resultaten worden gepubliceerd. (foto: Google)
Pin It
Bekeken: 643x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/