Aan de Voorstraat in Egmond aan Zee is een bak water met tropische zoetwatervissen gedumpt. De vissen werden dinsdagochtend gevonden op een afvalcontainer langs de weg. Medewerkers van Dierenambulance Noord-Kennemerland hebben ze opgehaald en melding gedaan bij de politie. Het dumpen van dieren is verboden.

De medewerkers plaatsten een oproep op de eigen Facebookpagina om te achterhalen wie de vissen heeft gedumpt. "Bent u iemand, of weet u iemand die zijn visjes aan het uitlaten was en deze vergeten heeft mee naar binnen te nemen. Neem dan even contact op met onze Centrale via telefoonnummer: 088 8113750". Het meldnummer is M094852.

Ook proberen ze een nieuw thuis te vinden voor de zoetwatervissen. Het gaat vooral om Black Molly's. (foto: Dierenambulance Noord-Kennemerland)
Pin It
Bekeken: 743x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/