De zomer blijft onstuimig: ook voor zondag gaan de weersvoorspellingen uit van regen en harde wind. Omdat er rekening wordt gehouden met wateroverlast en mogelijke schade door windvlagen, heeft het KNMI weer 'code geel' afgekondigd. Dat betekent dat mensen alert moeten zijn op extreem weer. De waarschuwing geldt tweemaal, 's middags en 's avonds.

Eerder deze week was het ook al code geel, toen vanwege verwacht noodweer op dinsdag. Achteraf bleek er toen niet veel aan de hand. Maar andersom kan het ook: voor storm Poly werd in eerste instantie code geel gegeven, pas toen de storm in alle hevigheid losbarstte werd er opgeschaald naar code rood. Het weer laat zich nog altijd niet helemaal voorspellen, maar wie zondag naar buiten moet is in ieder geval gewaarschuwd.

Zondag zijn er dus twee momenten waarop code geel van kracht is. Code geel voor regen geldt zondag tussen 11:00 en 14:00. Code geel voor windstoten is van kracht tussen zondagavond 20:00 en maandagochtend 2:00. [UPDATE 15:00 uur] Het heeft nog niet geregend. Code geel voor regen is nu verplaatst naar het tijdvak van 14:00 tot 17:00.
Pin It
Bekeken: 2751x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/