AZ heeft een forse boete gekregen van de UEFA na de ongeregeldheden tegen West Ham United. Het liep na de halve finale van de Conference League op 18 mei helemaal uit de hand. De Alkmaarders moeten 80.125 euro aan boetes betalen en kregen een voorwaardelijke straf van één Europese wedstrijd zonder publiek met een proeftijd van twee jaar, schrijft onze mediapartner NH.

Fans van AZ forceerden na de door hun club verloren wedstrijd (0-1) een hek van een tribune achter het doel. Vervolgens bestormden ze de hoofdtribune, waar fans van West Ham United de overwinning en de plaats in de finale van de Conference League vierden. De club uit Alkmaar deelde een week na de rellen 43 stadionverboden uit. AZ kreeg een boete van 50.000 euro vanwege de ongeregeldheden. Daarnaast was er een boete van ruim 7.000 euro omdat er voorwerpen werden gegooid, 8.000 euro vanwege het blokkeren van toegangswegen en 15.000 euro voor het afsteken van vuurwerk door fans.
Pin It
Bekeken: 2582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/