Jizz Hornkamp uit De Rijp voetbalt het komend seizoen in de Eredivisie. Heracles Almelo neemt de 25-jarige aanvaller over van Willem II.

"Ik kan me goed vinden in de speelwijze van de club. Als spits wil je niets liever dan aanvallend voetbal spelen", vertelde Hornkamp tijdens zijn presentatie. De voetballer doorliep de jeugdopleiding van Ajax, AZ en SC Heereveen. Later speelde hij onder meer bij FC Den Bosch. Technisch directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles Almelo is blij met de komst van Hornkamp. "Jizz is een echte spits met een uitstekende opleiding en Eredivisie-ervaring. Hij heeft een geweldige mentaliteit en past bij de manier van spelen die wij voor ogen hebben."

Hornkamp heeft een contract voor drie jaar met een optie voor nog een seizoen getekend bij Heracles Almelo. Hij gaat spelen met rugnummer 23.
Pin It
Bekeken: 1969x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/