Tijjani Reijnders is officieel speler van AC Milan. De middenvelder werd gisteren al gesignaleerd in Italië en is zonder problemen door de medische keuring gekomen. De 24-jarige Reijnders tekent een contract tot medio 2028 bij de club uit de Serie A.

Dat meldt mediapartner NH Nieuws. Reijnders kwam in de zomer van 2017 over van PEC Zwolle. In eerste instantie begon Reijnders bij Jong AZ en in 2020 werd hij voor een half jaar verhuurd aan RKC Waalwijk. Afgelopen seizoen was de middenvelder één van de sterkhouders van AZ en kwam hij in elk van de 54 gespeelde duels in actie. In totaal maakte hij dertien goals voor van de Alkmaarders. De Italianen betalen rond de 20 miljoen euro voor de spelmaker. Met zijn transfersom behoort Reijnders tot de duurste AZ-spelers ooit. Het record blijft in handen van Vincent Janssen, die in de zomer van 2016 voor 22 miljoen euro werd verkocht aan Tottenham Hotspur. In Milaan krijgt Reijnders rugnummer 14 toebedeeld.

Directeur Voetbalzaken Max Huiberts: "Het traject en de ontwikkeling van Reijnders is een voorbeeld voor velen. Hij heeft geduld moeten hebben, heeft vlieguren gemaakt bij Jong AZ en op huurbasis bij RKC in de Eredivisie voordat hij zijn kans kreeg en deze met beide handen aangreep. Reijnders heeft een ijzersterk seizoen gespeeld. Mede door de Europese campagne is hij bij buitenlandse topclubs in beeld geraakt. Hoewel we zijn voetballende kwaliteiten en positieve karakter gaan missen bij AZ, gunt iedereen hem deze stap van harte."
Pin It
Bekeken: 1981x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/