In een manege aan de Omloop in Schoorl is maandagavond brand uitgebroken. De brandweer schaalde al snel op naar zeer grote brand. Enkele paarden zijn gewond geraakt.

De eerste melding van de brand kwam maandag rond 21:20 uur binnen. De brand is ontstaan in een binnenhal waar hooi en strobalen zijn opgeslagen, vertelt een woordvoerder van veiligheidsregio Noord-Holland Noord aan Duinstreek Centraal. "Een aantal dieren is gewond geraakt en wordt nagekeken door een dierenarts." Onder meer korpsen uit Alkmaar, Groet, Heiloo en Zuid-Scharwoude zijn gealarmeerd. Ook is een ambulance naar de Omloop gestuurd. "Door snel in te grijpen is voorkomen dat het vuur kon overslaan."

De brand was in een fokkerij van topspringpaarden. Het bedrijf heeft onder andere paarden voor de Olympische Spelen van 2016 gefokt. (Foto's: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 2256x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/