Sinds de heropening van zwembad De Beeck in september vorig jaar hebben 478 kinderen daar hun zwemdiploma behaald. Zaterdag 15 juli reikte mascotte Madelief Sportief maar liefst drieëndertig A-, vijftien B- en negen C-diploma’s uit waarmee het totaal  uitkwam op 478 diploma’s voor het zwem-ABC .

Het zwembad werd in oktober 2017 getroffen door een verwoestende brand. Het nieuwe zwembad werd vorig jaar geopend. En in dat nieuwe gebouw krijgt nu een nieuwe generatie zwemtalent les.

“We kijken trots en tevreden terug op dit eerste jaar,” vertelt Loes Brakenhoff, hoofd zwemzaken van De Beeck. “Waar we als zwemschool met een klein groepje lesgaven, zijn we hier in ons eigen bad weer gegroeid naar een volwaardig team. De Beeck staat voor persoonlijke aandacht en een unieke lesmethode. Onze zwemlessen zijn veilig en gezellig." Iedere week krijgen 625 kinderen en volwassenen zwemles.

In de zomervakantie is er een korte pauze van de reguliere lessen. De Beeck organiseert gedurende de zomer wel zomerzwemlessen. Iedereen is van harte welkom, ook kinderen die (nog) geen les volgen bij De Beeck of daar op de wachtlijst staan. Inschrijven kan via  de website van het zwembad.
Pin It
Bekeken: 649x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/