Het mag dan zomer zijn, de zomervakantie laat nog even op zich wachten.  Pas op 22 juli krijgen leerlingen in Regio Noord vakantie. Vanaf dat moment kunnen ze hun tijd ook in het water gaan besteden, want zwembad De Beeck in Bergen is in de vakantieperiode zeven dagen per week open. Voor de echte waterratten is er van alles te beleven.

Spelen in het water, dat kan in ieder geval. De Beeck zorgt voor extra waterspeelgoed en verder organiseert het Bergense zwembad op vrijdagen thema-avonden. Dan wordt het zwembad omgetoverd in een waterdisco of een waterbioscoop. Deze thema-avonden zijn voor kinderen jonger dan 13 jaar, die hiervoor wel in het bezit van zwemdiploma A moeten zijn.

Maar wie het zwemmen nog niet helemaal onder de knie heeft is ook van harte welkom bij De Beeck. In de eerste twee weken van de zomervakantie vinden groepslessen plaats op verschillende niveaus, van diploma A tot en met C. Ook in de laatste week van de zomervakantie worden zulke lessen gegeven, door professionele instructeurs.

Voor meer informatie over de zomervakantie in De Beeck kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op de website van het zwembad.
Pin It
Bekeken: 911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/