Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert, samen met Vrienden van Noordwest, op dinsdag 5 september  de tweede editie van Noordwest Tour de Friends. De deelnemers kunnen hiermee op een sportieve manier geld bij elkaar fietsen op hometrainers van het ziekenhuis. Vorig jaar bracht de actie 4.500 euro op, waarmee zogenaamde beweegboxen zijn aangeschaft. Deze boxen bestaan uit onder andere gewichten, zandzakjes, ballen, ballonnen en weerstandsbanden.

Met de boxen kunnen patiënten op alle verpleegafdelingen leuke bewegings- en krachtoefeningen doen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis. Een patiënt brengt gemiddeld driekwart van zijn tijd door in  bed. Dat is slecht voor spieren en gewrichten. Bianca Wieringa van Vrienden van Noordwest: "Alle patiënten kunnen met deze beweegboxen aan de slag en dat draagt bij aan een sneller herstel en hopelijk korter verblijf in het ziekenhuis."

Deze sponsoractie is een activiteit in het kader van het programma Beweeg je Beter! waarmee ziekenhuizen patiënten willen stimuleren om tijdens hun opname te blijven bewegen. Aanmelden kan via vriendenvannoordwest.nl voor een van de vier rondes van 50 minuten. De eerste ronde begint om 16:00 uur en de laatste om 19:00 uur. De bijdrage is  25 euro voor ronde 1, 2 of 3 is het  100 euro.

Sportscholen in de regio kunnen ook hun eigen sponsoractiviteit organiseren in de week van 4 tot en met 8 september. Meer informatie is te vinden op de website of krijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pin It
Bekeken: 1970x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/