ProRail werkt in het laatste weekend van juli in Heiloo én tussen Alkmaar en Heerhugowaard aan het spoor. Tijdens de werkzaamheden is er geen treinverkeer en worden pendelbussen ingezet. Ook zullen de spoorwegovergangen van de Heerenweg en Schuine Hondsbosschelaan gesloten zijn.

De werkzaamheden aan het spoor tussen Alkmaar en Heerhugowaard duren van vrijdag 28 juli 05:00 uur tot en met maandag 31 juli 01:45 uur. De spoorklus in Heiloo loopt van 28 juli 21:00 uur tot en met maandag 31 juli 07:00 uur. ProRail vervangt spoorstaven bij de spoorovergangen. Het werk gaat dag en nacht door. Wie dicht langs het spoor woont, ervaart mogelijk overlast door geluid of trillingen.

De NS zet bussen in. Wie tussen Heerhugowaard en Zaandam reist kan beter omrijden via Hoorn. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op ns.nl. (foto: Twitter @OvDRail_Jan)
Pin It
Bekeken: 4972x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/