Het is zomer en dat betekent veel jong leven in zee, ook aan de kust. Wat er daar allemaal leeft, dat laten IVN-gidsen zondagochtend 16 juli zien wanneer ze gaan korren vanaf het strand van Bergen aan Zee. Korren wordt gedaan met een groot sleepnet vanaf het strand. De inhoud wordt daarna geleegd in een bak en de gidsen vertellen over alle interessante vondsten zoals allerlei soorten vissen, zeesterren, garnalen, zeenaalden, heremietkreeften, zeepissebedden en zee-anemonen.

De excursie begint om 10:00 uur bij het IVN-gebouw Parnassia in Bergen aan Zee en duurt zo'n anderhalf à twee uur. Deelname kost 3 euro voor volwassenen. Na afloop kunnen deelnemers zien wat Parnassia te bieden heeft. De horeca is dan ook open. Aanmelden en meer info op ivnnkl.nl.
Pin It
Bekeken: 594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/