Zomerstorm Poly zorgt nog steeds voor vallende takken en instabiele bomen langs het Noordhollands Kanaal. Het gevolg: provinciale weg N244 is nu al meer dan 24 uur afgesloten. En dat gaat ook nog wel even duren. Volgens de gemeente Alkmaar in ieder geval tot donderdag aan het eind van de middag. Ook de komende uren wordt verkeer richting Purmerend dus geadviseerd om te rijden via Zuidschermer of de Molendijk bij Schermerhorn.

Want vanwege grootschalige werkzaamheden is ook de N243 deels afgesloten. Al meer dan een jaar wordt gewerkt aan de provinciale weg tussen Alkmaar en Schermerhorn. Zes kruisingen worden omgebouwd tot rotondes, er komt een vangrail, de weg wordt hier en daar verbreed en er komen vier 3D-betongeprinte fietsbruggen. De combinatie van werkzaamheden aan de twee provinciale wegen tussen Alkmaar en Purmerend zorgt niet alleen voor enorme drukte op de weg, maar ook negatieve reacties op sociale media.

"Door de afsluiting gaat al het verkeer langs de Noordervaart en de parallelweg van de N244. Op beide kanten staat nu file, de bermen zijn stuk gereden en bovendien levert het gevaarlijke situaties op voor fietsers", schrijft Martin Klerk op Facebook. Maar ook zijn er begripvolle reacties. Thorsten Hopman: "Het is een prima oplossing geweest voor de time being. Niemand kan er wat aan doen dat de weg zelf een gevaar vormt voor mensen." In een reactie laat de gemeente Alkmaar weten dat op dit moment alle bomen langs de weg worden gecontroleerd. "Zodat iedereen straks weer veilig de N244 op kan."
Pin It
Bekeken: 4621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/