Het zwaarste gedeelte van zomerstorm Poly is inmiddels over onze regio getrokken, de wind zwakt af. Daarom is de waarschuwing 'code rood' om 12:00 uur vanmiddag ingetrokken. Tot zeker 14:00 roept het KNMI mensen wel op om voorbereid te zijn, dat is code oranje. Daarna zal mogelijk nog even code geel gelden, want de nasleep van de zware storm maakt het nodig om alert te zijn.

Het KNMI was merkbaar verrast door de ernst van de storm. Kort voor het eigenlijke spitsuur, ook het moment waarop veel jonge kinderen met hun ouders naar school fietsen, werd het alarmniveau verhoogd van geel naar oranje. Kort daarna werd dat code rood en ging er ook een NL Alert uit. Rond dat moment werd door de spoorwegen besloten om al het treinverkeer in Noord-Holland stil te leggen. Zomerstorm Poly was toen net, rond de klok van acht uur, aan land gekomen.

Lezers van Streekstad Centraal sturen massaal foto's in van omgevallen bomen en andere schade. Een selectie daarvan is te lezen in ons liveblog van de storm. Hoe groot de schade precies is en wat de financiële impact van deze storm zal zijn is nog niet bekend.
Pin It
Bekeken: 4427x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/