De negende editie van de Egmondse Fjoertoer staat bij veel mensen alweer in de agenda. Het evenement, waarbij de route is verlicht met prachtige lampjes en versieringen, is niet te missen voor de wandelliefhebbers. Hoewel het evenement pas plaatsvindt op 24 en 25 november, is de inschrijving van de wandeling al begonnen. Dit is ruim van tevoren, maar weet wel dat de tocht altijd vroegtijdig is uitverkocht.

De Fjoertoer wordt weer georganiseerd door sportorganisatie Le Champion. Dit jaar kan er wederom gekozen worden uit routes van 12, 16 of 20 kilometer. Voor gezinnen met kinderen is er de speciale Family Fjoertoer van 6 kilometer. Alle afstanden starten vanuit Hotel Zuiderduin en de deelnemers wandelen de laatste meters over het strand richting de finish. Elk jaar staat de Fjoertoer in het teken van een speciaal thema. Bij de vorige editie was dit Fjoertoer Wildlife, dit jaar is het thema 'Fairytale Fjoertoer'. Hierbij worden De Egmonden en Heiloo omgetoverd tot een echt sprookje.

De Fjoertoer Egmond zet zich in voor het goede doel. Net zoals voorgaande jaren zijn de goede doelen dit jaar KNRM Egmond en de Reddingsbrigade Egmond. Er kan bij inschrijving een vrijwillige donatie gedaan worden.

Inschrijven voor de 9e  Fjoertoer Egmond is mogelijk via fjoertoeregmond.nl. De inschrijving is geopend tot en met 13 november of tot de deelnemerslimiet is bereikt.
Pin It
Bekeken: 708x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/