CoderDojo Nederland heeft een donatie van 5.000 euro gekregen van Experts Live. Tijdens 'CoderDojo' leren kinderen - voornamelijk in bibliotheken - over programmeren, maar wordt ook meer vertelt over websites bouwen, apps ontwikkelen en games maken. Het initiatief wordt geregeld gehouden in de vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard.

Sinds 2009 organiseert Experts Live elk jaar een grootschalig evenement voor Microsoft gebruikers in Nederland. De organisatie heeft dit jaar besloten om een deel van de ticketopbrengst en donaties aan een goed doel te schenken. De cheque werd overhandigd in Bibliotheek Alkmaar Centrum.

Het bestuur van CoderDoJo is blij en trots met de cheque. "De donatie wordt ingezet om het tienjarig bestaan in Nederland te vieren met partydojo’s voor de deelnemers en een groot evenement aan het eind van het jaar voor alle vrijwilligers", vertelt het bestuur.
Pin It
Bekeken: 1839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/