Reyn en Toon Gaarthuis van de Egmondse Boksclub De Groot hebben goed gepresteerd op de Noord-Nederlandse kampioenschappen boksen. De broers schopten het tot in de finale en Reyn werd zelfs kampioen in het lichtgewicht.  Toon, de oudste twee, leek ook te gaan winnen maar liep in de tweede van maximaal drie ronden tegen een harde stoot op en daarmee was het gedaan.

Toon Gaarthuis moest afgelopen weekend in Purmerend zijn finale boksen tegen Max Westen van Boks academie Amersfoort. Twee rondes lang leek er geen twijfel te zijn over wie de kampioen zou worden. De Egmonder heerste met zijn directe stoten en gaf zijn tegenstander geen kans. Tijdens de tweede ronde had Toon zijn tegenstander in de touwen maar liep tegen een stoot op. Daarop werd de wedstrijd gestaakt in voordeel van Max Westen. Teleurstelling bij de supporters, coaches en Toon zelf. "Het blijft boksen en het is pas afgelopen na de laatste bel", relativeerde hij.

Reyn Gaarthuis en zijn tegenstander Jos Spronk van het Arkelse Barbells & Punches beten een week eerder al het spits af op het kampioenschap. De jongere broer van Toon raakte Jos met harde directe stoten en knappe combinaties. De pupil van Boksclub De Groot bokste ontspannen, maar bleef wel voortdurend druk zetten op zijn tegenstander, die daarbij stevig moest incasseren. In de derde en laatste ronde had Reyn nog genoeg over om het tempo op te voeren en zijn opponent aan het wankelen te brengen. De jury wees hem unaniem aan als kampioen lichtgewicht Noord-Nederland. Het was de eerste partij van de avond, maar de wedstrijd trok meteen al veel aandacht van het enthousiaste publiek.
Pin It
Bekeken: 644x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/