Museum Kranenburgh in Bergen organiseert zondag 9 juli een workshop verf maken en schilderen voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. De kinderen leren in deze Studio C Workshop verf maken van grondstoffen uit planten en bloemen, die ze zelf hebben geplukt in de beeldentuin. Daarna gaan ze schilderen met hun zelfgemaakte natuurlijke verf.

De workshop duurt van 13:30 tot 15:00 uur en is in het kader van de expositie Guernica de Ecología van Claudy Jongstra, die zelf haar natuurlijke verf maakt. Deelname kost 5 euro. Reserveren en meer informatie via kranenburgh.nl.

Ook voor oudere kunstliefhebbers is er genoeg te beleven in Museum Kranenburgh. Tot en met 17 september zijn drie tentoonstellingen te bezichtigen: A Touch of Light, Environment is Us van Cristina Lucas en dus Guernica de Ecología van Claudy Jongstra.
Pin It
Bekeken: 745x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/