Recycle Valley organiseert zaterdag 24 juni in opdracht van de provincie weer een opruimestafette op en langs het Noordhollandsch Kanaal. Doel van het project genaamd NoordHollandsch Schoon is om met een heleboel mensen het kanaal lopend en varend schoon te maken. Wie ook een stukje kanaal wil schoonmaken is nog van harte welkom om zich aan te melden.

De opruimactie van vorige zomer was volgens de organisatie een daverend succes. Met 125 vrijwilligers werd bij elkaar ruim 336 kilo zwerfvuil ingezameld.

Voor de nieuwe editie wordt het 80 kilometer lange kanaal opgedeeld in 28 stukken van ongeveer 3 kilometer, met duidelijke start- en eindpunten. De trajecten staan op recyclevalley.nl/noordhollandschschoon. Alleen of met een groepje aanmelden voor een traject gaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 2034x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/