Oud-makelaar Jan van der Borden is overleden. Van der Borden was de grondlegger van het gelijknamige makelaarskantoor. Daarnaast was hij bestuurslid bij verschillende organisaties, waaronder de 8 October Vereeniging, Behoud monumentale kerken, bedrijfscommissie NVM en de Makelaarsbeurs. Ook was hij onder meer kerkvoogd van de Grote Sint Laurenskerk en organisator van de Alkmaarse Seniorenclub.

Voor zijn werk kreeg hij meerdere onderscheidingen, waaronder de Eremedaille in goud in de Orde van Oranje-Nassau en de penning van Verdienste in zilver van de gemeente Alkmaar. Van der Borden bleef tot het eind betrokken bij de makelaardij. Vorige week dinsdag overleed hij op 94-jarige leeftijd in Heiloo. "Verdrietig, maar ook vervuld van trots en mooie herinneringen, laten we hem gaan", schrijft zijn familie in een overlijdensbericht.

De afscheidsplechtigheid is woensdagmiddag om 13:00 uur in De Terp (het witte kerkje, red.) aan de Kerklaan in Oudorp.
Pin It
Bekeken: 3474x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/