De rijksweg N9 is maandagmiddag geblokkeerd geraakt na een ongeluk. Rond half drie botsten een personenauto en een vrachtwagen op elkaar tussen Alkmaar en Schoorldam. De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar uiteindelijk bleek geen van de betrokkenen gewond geraakt. Wel is er grote materiële schade.

In de personenauto zaten een vrouw en een jong kind. Beiden zijn nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel, maar gelukkig waren ze niet gewond. Ook de vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd. Volgens getuigen ter plaatse ging het mis tijdens een inhaalmanoeuvre. De precieze toedracht van het ongeluk wordt nog onderzocht door de politie.

Het ongeval leidde tot een blokkade van de Rijksweg. Het verkeer werd daarom omgeleid over de ventweg. De personenauto moest worden geborgen.
Pin It
Bekeken: 4108x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/