Maarten Dammers was zondagmiddag te gast bij Van der Meulen's Boekhandel aan de Langestraat in Alkmaar. Dammers vertelde over zijn boek 'Ik ben Maarten en ik ben verslaafd'. Ook gaf hij een signeersessie.

De Alkmaarder is al jaren bekend van programma's als Verslaafd! en College Tour. Recent werd de Videoland-documentaire 'Papa is verslaafd' over zijn leven gemaakt. Want toen Dammers zijn eerste biertje dronk was hij dertien jaar oud. Hij danste meer dan veertig jaar op de vulkaan, haalde nachten door op drank, coke, speed en zijn eigen hoogmoed. Tot de onvermijdelijke val. Na talloze mislukte pogingen om nu écht te stoppen, zette zijn vrouw hem het huis uit. Hij belandde in een tentje onder een bankje in het park in Alkmaar.

In het boek 'Ik ben Maarten en ik ben verslaafd' vertelt Dammers het verhaal van een mateloos en soms machteloos leven. Elf jaar geleden zette hij de eerste stappen op weg naar zijn herstel, iets waar hij nog elke dag aan werkt. Alkmaar Centraal-fotograaf Marco Schilpp was bij de signeersessie en maakte een reportage. Bekijk het album op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.
Pin It
Bekeken: 3697x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/