Stichting Sport-Z en Organize2Move organiseren woensdag 5 juli een vrij toegankelijk 'Ontmoet Event' voor volwassenen uit de BUCH-gemeenten. Het evenement bij HSV Heiloo staat in het teken van plezier, spel, sport en natuurlijk ontmoetingen.

Er wordt van alles gedaan, zoals speedminton, puzzelen en diverse spellen Denk daarbij aan vier-op-een rij en ook Kubb, het Gotlandse spel met houten blokken en houten stokken om ze omver te werpen. Tussendoor wordt er lekker met elkaar geluncht.

Het Ontmoet Event duurt van 10:00 tot 13:00 uur en deelname is gratis. Opgeven kan individueel en in teamverband. Aanmelden kan via Sander Kager (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-32386768) en wie een vervoersprobleem heeft kan ook bij hem terecht. Kijk voor meer informatie op sport-z.org/OntmoetEvent.
Pin It
Bekeken: 838x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/