Houd in de nacht ramen en deuren gesloten. Die oproep wil de politie doen. Volgens woordvoerder Joey Brink is alleen op die manier te voorkomen dat mensen slachtoffer worden van een inbraak. Vorige week waarschuwde de politie al voor 'een boevenduo' dat actief is in de Heerhugowaardse Edelstenenwijk en Molenwijk.

Het is eigenlijk elk jaar een terugkomend fenomeen. Met de zomermaanden in aantocht krijgt de politie meer en meer meldingen van inbraken. Ook in Heerhugowaard is 'een boevenduo' actief. In een geval zou een fiets gestolen zijn, maar volgens de politie is ook op camerabeelden te zien dat het tweetal aan deuren voelt. "In het onderzoek hebben we nog niemand aangehouden", zegt Brink tegen Dijk en Waard Centraal. Vorige week publiceerde de Heerhugowaardse politie beelden op Instagram, maar dat leverde geen nieuwe informatie op.

"Er zijn geen tips binnengekomen. We willen de oproep aan mensen doen om in de nacht altijd de ramen en deuren te sluiten. Dit kan een inbraak voorkomen. En bel bij een verdachte situatie 112."
Pin It
Bekeken: 6444x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/