De gemeenteraad van Bergen heeft het Plan van Aanpak Vitale Kernen vastgesteld. Zoals de naam aangeeft is het plan bedoeld om de dorpskernen in gemeente Bergen vitaal een leefbaar te houden. Als onderdeel van de aanpak zoekt de gemeente nu deelnemers voor klankbordgroepen in Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef en Groet.

Gemeente Bergen streeft naar een duurzame en toekomstbestendige ontwikkeling van alle dorpskernen in de gemeente. Het gemeentebestuur werkt samen met de provincie en wil graag inwoners en ondernemers betrekken bij het verder uitwerken van het Plan van Aanpak. Hiervoor wil de gemeente per dorp een klankbordgroep, bestaande uit leden van de dorpsverenigingen aangevuld met andere geïnteresseerden.

"De leden van de klankbordgroepen bezitten waardevolle kennis over hun dorp. Hun betrokkenheid en expertise zijn van belang bij het onderzoek naar de leefbaarheid in Egmond-Binnen, Egmond aan den Hoef en Groet", zegt wethouder Yvonne Roos. De klankbordgroepen helpen in de eerste fase bij het op een rijtje zetten van eerder uitgevoerde onderzoeken, het opstellen van de vraagstelling voor het onderzoek en ze fungeren als vraagbaak voor de projectorganisatie.

De klankbordgroepen zullen waarschijnlijk voor het eerst bijeenkomen in de eerst week van juli, op een doordeweekse avond van 19:00 tot 21:00 uur. Daarna volgen nog drie of vier bijeenkomsten. In december worden de resultaten met een procesvoorstel aan de gemeenteraad gepresenteerd.

Wie deel wil uitmaken van een van de drie nieuwe klankbordgroepen, is van harte uitgenodigd om zich voor 25 juni aan te melden. Meer informatie is verkrijgbaar op bergen-nh.nl/vitalekernen en via Renate Wijmenga. Zij is bereikbaar via per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via 06-21358094. Is er een overvloed aan aanmeldingen, dan maakt de gemeente een zorgvuldig afgewogen selectie.
Pin It
Bekeken: 710x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/