De zeven stichtingen betrokken bij het Slotkwartier in Egmond aan den Hoef hebben bezwaar gemaakt tegen de keuze van de gemeente om de horeca in Hoeve Overslot aan Brouwerij Egmond te gunnen. Ook hebben ze een verzoek ingediend om relevante stukken in te zien over de besluitvorming.

"De zeven stichtingen hebben een verzoek ingediend in het kader van de Wet open overheid", legt wethouder Ernst Briët uit. "Daar hebben we invulling aan gegeven. De stukken die zijn gevraagd zijn gegeven. De stichtingen willen weten hoe het besluit precies is genomen, wat de achtergronden van de keuzes zijn geweest."

"Er waren daarna nog vragen. We gaan samen met de projectleiders en de bierbrouwerij aan tafel om te bespreken hoe dingen zijn gelopen zijn", vervolgt Briët. Hij benadrukt daarbij dat de gemeente graag met de stichtingen wil samenwerken aan een succesvolle toekomst voor het Slotkwartier. Hij heeft aangeboden om met de stichtingen in gesprek te gaan over het toekomstperspectief.

Bij de bezwarencommissie ligt nog een tweede bezwaar. Dit bezwaar komt van een van de twee andere partijen die een aanbod had ingediend voor de exploitatie van Hoeve Overslot. Wanneer hierover uitspraak wordt gedaan is nog niet duidelijk.
Pin It
Bekeken: 699x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/