Sinds de restauratie van Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef in maart begon is er al veel gebeurd. Om te laten zien wat er achter de schermen aan de hand is, organiseert gemeente Bergen woensdag 28 juni een soort 'open huis'. Daarnaast start de gemeente een foto-actie om de hekken rond Overslot te verfraaien met mooie doeken.

Bij Overslot staan vijf bouwhekken, waarvan er twee zijn bekleed met foto's van Stichting Historisch Egmond. De gemeente wil de andere drie hekken voorzien van foto's van het Slotkwartier, recent of vroeger gemaakt door inwoners. Foto's mailen kan tot 30 juni naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gemeente kiest zelf drie foto’s uit.

Het inloopmoment op 28 juni duurt van 15:00 tot 17:00 uur. Medewerkers van aannemer Pronk en de gemeente zijn aanwezig om uitleg te geven over de werkzaamheden. Wie niet kan wachten, is welkom om een kijkje te nemen op de speciale projectpagina op bergen-nh.nl/slotkwartier. Op deze pagina staan informatie, updates en nieuws over de restauratie.
Pin It
Bekeken: 736x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/