Schapen zijn misschien niet het eerste wat de bezoeker van een Oldtimerfestival verwacht tegen te komen, maar dat ze er dit weekend waren in Bergen, dat kon in ieder geval op enthousiasme van jonge bezoekers rekenen. Het festival bood in duidelijk voldoende afwisseling. Maar de meeste belangstellenden kwamen natuurlijk toch voor oude voertuigen en de geur van oude motoren.

Het Oldtimer-/Stoomfestival in Bergen werd voor de vijfde keer georganiseerd. De laatste keer was in 2019, in de coronaperiode is het festival niet doorgegaan. Maar het geduld werd beloond, de publiekstrekker van het festival was de historische 'Stofzuigerbus', die ooit de ritten naar Camperduin verzorgde. Maar ook stoommachines en dus de al genoemde schapen trokken de nodige geïnteresseerden naar het terrein aan de Oosterdijk.

Op de Facebookpagina van Duinstreek Centraal is een fotoverslag van het evenement te bekijken.
Pin It
Bekeken: 982x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/