Bij De Beeck in Bergen was het al mogelijk om je kinderfeestje door te brengen in het zwembad, maar nu gooien ze daar nog een schepje bij bovenop. Kinderen kunnen zich nu tijdens een feestje als Zeemeermin of Zeemeerman uitdossen en leren zwemmen met een staart.

Kinderen trekken eerst een felgekleurde staart aan, en daarna helpen instructeurs ze om ermee leren zwemmen. De lessen worden aangepast op hoeveel ervaring de kinderen hebben en duren een half uur. Voor- of achteraf kunnen ze een patatje of andere snack met limonade halen bij de horeca van De Beeck.

Een zeemeerminfeestje kost 17,50 euro per persoon en is voor hooguit tien deelnemers. Allen moeten ze minimaal 7 jaar oud zijn en beschikken over een B-diploma. De feestjes kunnen worden geboekt voor de zaterdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van het zwembad.
Pin It
Bekeken: 779x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/