Wie vaak langs weilanden wandelt of fietst weet het vast: een schaap dat op de rug ligt, dat moet je even overeind helpen, anders kan het sterven. Maar een schaap dat in het water ligt, dat vereist de inzet van zwaardere middelen. In Egmond-Binnen kwam zaterdagavond 28 mei zelfs de brandweer eraan te pas.

Het dier was te water geraakt in een meertje langs de Heilooër Zeeweg in Egmond-Binnen. Zelfstandig raakte het schaap niet op het droge. De brandweer zorgde voor een professionele ladder en één van de brandweerlieden ging met waterpak het water in. Zo kon het schaap uit zijn benarde positie worden bevrijd, iets wat maar met moeite lukte, want de aanwezigheid van de brandweerman zorgde bij het dier voor de nodige paniek.

Na te zijn gered door de brandweer kon het geschrokken schaap snel weer worden herenigd met de andere schapen op het aangrenzende weiland.
Pin It
Bekeken: 839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/