Bij het programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteedt aan de ongeregeldheden rond de wedstrijd AZ tegen West Ham United. Na het fluitsignaal afgelopen donderdagavond braken rellen uit. Tijdens de televisie-uitzending worden de eerste 24 foto's van verdachten laten zien.

"Mocht je zelf betrokken zijn bij deze ongeregeldheden en je wil voorkomen dat jouw foto op de nationale televisie wordt getoond, meld je dan zo spoedig mogelijk", schrijft de politie. Verdachten kunnen zich melden tot dinsdag 16:00 uur.  Het AD meldt dat de eerste twee verdachten zich al op het politiebureau hebben gemeld, maar dat kon de politie maandagmiddag niet bevestigen aan Alkmaar Centraal.

Inmiddels is een opsporingsteam opgestart. Het team moet helpen met de herkenning en aanhouding van verdachten. Naast de oproep die de politie doet aan verdachten, worden ook toeschouwers die aanwezig waren in het AZ-stadion gevraagd zich te melden. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. Dinsdagavond te zien op NPO 2 om 21:10 uur.
Pin It
Bekeken: 6295x
https://ee.itk.ac.id/data/