Door het hele land is het een bekend fenomeen. Zeker ook in Egmond. De Avondvierdaagse is niet meer weg te denken tussen de jaarlijkse evenementen van de dorpen. Deze 42e editie van de wandeltocht start op maandag 5 juni, zoals altijd in Dorpshuis De Hanswijk in Egmond aan den Hoef.

Er zijn weer verschillende routes door de Egmonden, waarbij de wandelaars kunnen kiezen tussen een route van vijf of tien kilometer. Opvallend: de 'vierdaagse' duurt vijf dagen. Zo kan er naar behoefte een rustdag worden ingelast.

De tienkilometerlopers starten elke dag tussen 18:30 en 18:45 uur, de wandelaars van de vijf kilometer starten tussen 18:45 en 19:00 uur. Na het behalen van een volle stempelkaart krijgen de wandelaars op vrijdag 9 juni de bekende medaille. Die wordt uitgereikt in het begin- en eindpunt Dorpshuis De Hanswijk.

Voorinschrijving is mogelijk en kost 5 euro. Dat kan op 31 mei van 15:00 tot 16:00 bij de Joep in Egmond-Binnen. Verder kan er op 1 juni worden ingeschreven op 14:00 tot 15:00 bij de Kiem in Egmond aan den Hoef, of van 09:00 tot 17:00 in de Wal in Egmond aan Zee. Inschrijven is ter plaatse ook mogelijk in De Hanswijk. Dan kost het echter 6 euro (contant betalen).
Pin It
Bekeken: 653x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/