De gemeente Heiloo is in verlegenheid gebracht door twee foto's die gemaakt zijn door een inwoner van Heiloo. Eén foto laat zien hoe eerder deze maand de Progress Pride- of regenboogvlag gehesen werd door drie mensen, terwijl er een groepje vertegenwoordigers toekijkt. De foto werd gemaakt omdat het hijsen gebeurde met alle egards en respect voor de vlag en wat die vertegenwoordigt.

Afgelopen week reed de Heilooënaar opnieuw langs het gemeentehuis en toen werd de nationale driekleur gehesen. Tot zijn verbazing lag die echter opgefrommeld op de grond en was er maar één persoon mee bezig. Het hijsen van een vlag is eigenlijk een klus voor minimaal twee mensen omdat het niet de bedoeling is dat een vlag op de grond ligt. Vroeger was het zelfs gebruikelijk dat een vlag die de grond geraakt had, werd verbrand. Dat is nu niet meer zo, een vlag mag nu worden gewassen in plaats van verbrand.

De fotograaf heeft de foto's in eerste instantie zonder uitleg op social media geplaatst, waar direct gewezen werd op het feit dat de Nederlandse vlag op de grond lag. Op onze navraag reageerde de gemeente Heiloo als volgt: "Het vlaggenprotocol wordt nagelopen en het is onze bedoeling dat vlaggen correct en met respect bij de gemeente worden gehesen en gestreken.”
Pin It
Bekeken: 1247x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/