De provincie en NS gaan samen vier miljoen euro investeren om de bereikbaarheid van het openbaar vervoer in Noord-Holland Noord te verbeteren. Doel van de miljoenen investering is om het openbaar vervoer aantrekkelijker te maken en de reis van deur tot deur zo makkelijk mogelijk.

"Met dit geld worden onder andere stationsgebieden beter ingericht en P&R locaties uitgebreid en vergroend", legt gedeputeerde Jeroen Olthof uit. Verschillende projecten zijn voor de investering geselecteerd, waaronder het treinstation in Heiloo. Daar wordt het aantal fietsparkeerplekken de komende tijd uitgebreid.

De investering sluit aan bij de samenwerking tussen de provincie, gemeenten, NS en ProRail. Per traject maken de partijen afspraken in een gezamenlijk actieprogramma met als doel OV-knooppunten te verbeteren.
Pin It
Bekeken: 2231x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/