Een ritje maken in een achtbaan, een rondje over een formule-1-circuit of een wandeling door een natuurgebied. En dat allemaal in de bibliotheek. Dat lijkt onmogelijk, maar tijdens de VR-Experience in Bibliotheek Kennemerwaard zie je de wereld door een VR-bril. Op 1 tot en met 4 mei kun je deze speciale VR-Experience bezoeken in de vestiging in Oudorp.

Bij bibliotheek Kennemerwaard worden dit soort activiteiten steeds vaker mogelijk. "Wij vinden het ook onze taak dat de burgers in contact komen met nieuwe digitale media en met nieuwe ontwikkelingen. We zijn niet alleen een boekenuitleenfabriek, we organiseren een heleboel activiteiten", laat Rita van Muiswinkel van bibliotheek Kennemerwaard Alkmaar Centraal weten.

Rita vindt het mooi om te zien dat de bieb veel maatschappelijke diensten doet. "Ik vind het heel goed, we laten steeds meer zien dat er veel meer gebeurt in een bibliotheek. We hebben in de coronatijd veel spreekuren georganiseerd om mensen te helpen met het maken van een afspraak voor een vaccinatie of bij het aanvragen van een DigiD."

De VR-Experience is bedoeld voor iedereen vanaf 7 jaar oud. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.
Pin It
Bekeken: 1752x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/