In de gemeente Bergen zijn veel verschillende dorpen en "elke kern is anders", vindt ook de gemeente - maar de leefbaarheid van de kleine dorpen is wel een punt van zorg. De gemeente wil daar dan ook grondig onderzoek naar gaan doen, in samenwerking met de provincie. Het gaat om Egmond-Binnen, om Egmond aan den Hoef en om Groet.

"Het plan van aanpak is gereed," schrijft de gemeente aan Duinstreek Centraal. Dat betekent concreet dat de gemeente in beeld heeft gebracht hoe er onderzoek zal worden gedaan. Onderzoeksresultaten zijn er dus nog niet. "De aanpak per kern is anders, omdat voor bijvoorbeeld Egmond-Binnen al veel onderzoek beschikbaar is en voor Egmond aan den Hoef niet." Dat laatste geldt ook voor Groet, laat de gemeente weten.

Het onderwerp leefbaarheid houdt de dorpen bezig, vandaar de oproep van de gemeenteraad om hier goed onderzoek naar te doen. Verantwoordelijk wethouder Yvonne Loos toont zich tevreden: "Deze kernen doen al langer een oproep om de leefbaarheid goed in kaart te brengen en oplossingen te zoeken voor de problematiek. Dit is een mooie stap in de goede richting.”

De plannen worden in mei besproken met de raad. Daarna zullen de gemeente en provincie samen op zoek gaan naar oplossingen.
Pin It
Bekeken: 834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/