Rob Hersche wordt de nieuwe hoofdtrainer van de zondagsselectie van VV Egmond, met ingang van het nieuwe seizoen. Dat maakt de club bekend. Met de nieuwe trainer zet VV Egmond weer een volgende stap op weg naar succes. De fusieclub heeft grote ambities. "We rekenen er wel op om te promoveren," zegt Van den Bosch. "Maar dat is zo makkelijk nog niet."

"Ja, het is druk, druk!" Duinstreek Centraal sprak met Robert van den Bosch van VV Egmond. "De technische commissie is bezig met de aanwerving van nieuwe talenten." Met Hersche wordt een ervaren trainer binnengehaald, die onder meer werkte Westzaan, SVA, Zilvermeeuwen, Kadoelen en derdeklasser WSV ’30. "Hij is een heel ambitieuze man," weet Van den Bosch. "En dat zijn wij ook, iedereen is vreselijk enthousiast. Het is absoluut de bedoeling om meerdere jaren met Hersche te blijven werken aan die ambities."

Promoveren gaat natuurlijk niet vanzelf, ook dat zal waarschijnlijk een proces van jaren zijn, geeft Van den Bosch toe. "Als het zo ver komt dat we gepromoveerd worden zullen we wel een keuze moeten maken. Nu hebben we nog een zaterdagsselectie en een zondagselectie, maar dan zal de zondag wel het vlaggenschip worden."

Dat VV Egmond nu nog op beide dagen voetbalt komt voort uit de fusie. Het is goed om rekening te houden met hoe de oorspronkelijke clubs het aanpakten, vindt Van den Bosch. "We hebben die geschiedenis, van drie clubs. Dat we nu als één club doorgaan geeft veel kansen, je ziet dat iedereen mee wil doen. Iedereen 'voelt' het. Maar voor sommige fans zit ook het gevoel van de oude clubs er nog in." Dat is niet erg, dat hoort juist bij voetbal en zeker ook bij 'het Egmondse'. "Maar die ambitie, die brengt ons samen."

VV Egmond verwacht binnenkort ook de trainer van de zaterdagsselectie te presenteren.
Pin It
Bekeken: 775x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/