Maandag 1 mei organiseert Natuurvriendenhuis Het Zeehuis in Bergen aan Zee voor de eerste keer een 1 mei-bijeenkomst. Spreker is Hans Spekman en het thema is 'Crisis in Nederland; Het kind van de rekening'. Het Alkmaars Straat Orkest zorgt achteraf voor een vrolijke noot.

Hans Spekman (57) is directeur van het Jeugdeducatiefonds, dat zich inzet voor kinderen in Nederland met een achterstand. Voorheen was hij namens de PvdA onder meer van 2001 tot 2006 wethouder van Utrecht met onder andere de portefeuilles Sociale Zaken en Maatschappelijke Opvang, van 2006 tot 2012 Tweede Kamerlid en van 2012 tot 2017 partijvoorzitter.

De bijeenkomst begint om 20:00 uur en de zaal opent om 19:30 uur.ย  Het Zeehuis is gelegen aan de Verspyckweg 5. Wegens beperkte ruimte is aanmelden vooraf wenselijk en dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info via Friso Teerink, coรถrdinator activiteiten (06-22440147) en zeehuis.nivon.nl. (foto: Hans Spekman)
Pin It
Bekeken: 794x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/