Shirtjes, sponsors en veel zin om er samen een mooi seizoen van te maken. De nieuwe voetbalclub VV Egmond heeft alle schaapjes op het droge. In het seizoen 2023-2024 zal de nieuwe club spelen in shirts met daarop het logo van Hotel Zuiderduin aan de voorkant en bouwbedrijf Tervoort aan de achterkant. De sponsorcommissie is volop bezig om ook andere sponsors bereid te vinden.

"Dit wordt een behoorlijk grote voetbalclub," vertelt voorzitter Robert van den Bosch aan Duinstreek Centraal. "De fusie van de drie bestaande clubs gaat resulteren in een club van 1.000 leden. We gaan spelen op het niveau van AFC'34. Dus ik begrijp wel dat onze sponsors heel graag wilden." Met Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee en bouwbedrijf Tervoort uit Egmond aan den Hoef zijn twee grote namen in het Egmondse aan de club verbonden. Van den Bosch hoopt dat andere partijen zo ook overtuigd raken. "We hebben nog trainingspakken, tassen, borden langs de velden... Genoeg plek voor sponsors!"

De nieuwe shirts zullen met de ingang van het nieuwe seizoen worden gedragen. "En door iedereen, van junioren tot senioren en veteranen. Zo laten we iedereen genieten van de voetbalsport."
Pin It
Bekeken: 859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/