De Rijksweg in Limmen wordt onder handen genomen en dat baart fractie Kies Lokaal uit Bergen zorgen. Ze zijn bang dat Egmond-Binnen en de Vennewatersweg richting Heiloo overbelast raken door omleidingen vanwege de werkzaamheden.

De fractie wordt gerustgesteld door het college van B en W, want de hoofdomleiding gaat via de A9 en de ring Alkmaar, geeft het college aan. "De omleiding via de Herenweg, de Heilooër Zeeweg en de Hoeverweg, dient voor het laatste bestemmingsverkeer van en naar Heiloo, Limmen en Castricum", aldus het college.

Ook neemt de gemeente maatregelen om te voorkomen dat de Vennewatersweg en de kern van Egmond-Binnen veelvuldig als route gebruikt gaat worden." Op ons verzoek worden extra borden geplaatst op de Herenweg (N512) ter hoogte van Egmond Binnen om gemotoriseerd verkeer vanuit Castricum met bestemming Heiloo of Limmen te dirigeren via de Heiloöer Zeeweg. Vergelijkbare maatregelen worden genomen in de woonkern van de gemeente Heiloo. Tijdens de werkzaamheden wordt de verkeerssituatie op de omleidingsroutes geobserveerd. Mocht er extra overlast ontstaan, wordt er gekeken of aanvullende (passende) maatregelen nodig en mogelijk zijn om de overlast te verminderen."
Pin It
Bekeken: 991x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/