In januari is door de raad van Bergen de stedenbouwkundige visie voor het centrum van Schoorl vastgesteld. De volgende stap voor de ontwikkeling van het gebied tussen het oude politiebureau en de Laanweg is het maken van een beeldkwaliteitsplan. Hiervoor richt de gemeente een klankbordgroep op. Deze groep komt bijeen op 29 maart en 12 april.

In het beeldkwaliteitsplan wordt beschreven hoe het uiterlijk van de gebouwen en de omgeving eruit moeten komen te zien qua vorm, materialen en kleuren. In het plan staan ook aanbevelingen en richtlijnen voor de architectuur. De gemeente Bergen wil het beeldkwaliteitsplan invullen samen met vertegenwoordigers van Schoorl.

Inwoners en andere belangstellenden worden uitgenodigd voor deelname aan een klankbordgroep. De groep komt bij elkaar op de woensdagen 29 maart en 12 april van 19:30 tot 21:00 uur in Dorpscentrum de Blinkerd aan de Heereweg. Meer info op ikdenkmeeoverbergen.nl. (foto 1: Google)
Pin It
Bekeken: 976x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/