Het seizoen voor de wekelijkse kofferbakmarkt van Schoorl staat weer voor de deur. Van 1 april tot en met 30 september kunnen liefhebbers snuffelen tussen alles dat verkopers voor zachte prijsjes aanbieden op het grasveld aan de Sportlaan.

Vanuit kofferbakken, bestelbusjes en vanaf tafels en kleden wordt van alles aangeboden zoals gebruikte en zelfgemaakte spullen, curiosa, zelfgemaakte etenswaren, planten en bloemen en groente en fruit. Ook bij regen gaat de markt door.

"Een kofferbakmarkt is de plaats voor de circulaire economie", stelt organisator Nico van Langen. "Goede producten worden niet weggegooid maar weer opnieuw verkocht en gebruikt. Als bezoeker kan je spullen, die je niet meer gebruikt afgeven. De marktmeesters zorgen ervoor dat de spullen weer onder de marktmensen wordt verdeeld en niet wordt weggegooid. Zo draag je als bezoeker ook bij aan de circulaire economie."

Toegang is gratis, er is een toiletgebouw op het terrein en bezoekers kunnen parkeren op het naastgelegen veld via de Molenweg. Voor deelnemers is er een kar met dranken en hapjes, waaronder poffertjes. Inschrijfkosten zijn inclusief een consumptiebon. Meer informatie is te vinden op kofferbakmarktschoorl.nl. Kijk ook op Facebook.
Pin It
Bekeken: 1159x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/