Kees van Straaten uit Bergen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Tijdens de viering van het 20-jarig jubileum van 't Praethuys kreeg de oud-huisarts het lintje uitgereikt door burgemeester Voskuil.

Van Straaten was van 1981 tot 2015 huisarts in zijn woonplaats Bergen. Hij viel meerdere keren in de prijzen; zo werd hij in 2006 verkozen tot 'Beste huisarts van Noord-Holland' en ontving hij in 2015 de Van Foreestpenning, een wetenschapsprijs die zelden tot nooit wordt gegeven aan niet-specialisten.

Als mede-oprichter stond Van Straaten aan de wieg van huisartsenorganisatie Noord-Kennemerland (HONK). Vanuit die achtergrond werd hij ook toezichthouder bij het door hem mede ontwikkelde ‘Vicino’, een organisatie voor eerstelijns geestelijke gezondheidszorg. Na zijn pensioen was hij nog scen-arts, werd hij parttime arts bij het Hospice Alkmaar en voorzitter van 't Praethuys, een inloophuis voor mensen die geraakt worden door kanker.

Daarnaast is Van Straaten betrokken bij verschillende andere organisaties. Zo is hij meer dan 25 jaar bestuurslid bij de Maarten Weldamstichting en vanaf 2015 secretaris van Stichting Schoolproject Ethiopië. Ook was hij in het verleden bij andere organisaties betrokken, zoals Stichting Schoolproject Ethiopië.
Pin It
Bekeken: 1901x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/