Staatsbosbeheer is een inzamelingsactie gestart om de trap bij de Brouwerskom in Schoorl te kunnen vernieuwen. Burgemeester Lars Voskuil en zijn vrouw gaven het startsein van de actie en doneerden zelf 235 euro, de kosten om één trede te vernieuwen.

De trap bij de Brouwerskom is de derde trap die je via het steile duin naar de hoogste duinenrij van Nederland brengt. "Het is een ware uitdaging om hier het duin te beklimmen, maar de beloning is groots", schrijft het Staatsbosbeheer op de crowdfundingspagina.

"De treden zijn op een aantal plaatsen rot of zelfs verdwenen en de leuningen zijn stuk. Er is een mooi ontwerp, waarbij de treden van onderhoudsarm staal worden gemaakt." Om de trap te herstellen is bijna 30.000 euro nodig. Iedere donateur die minimaal 235 euro doneert, krijgt een naamplaatje op een van de 125 treden.

Inmiddels is 6.000 euro opgehaald.
Pin It
Bekeken: 902x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/